Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
  • Kurumsal (EBYS-AKAPEDİA-BAP-PEOS)
  • OGRIS
  • Öğrenci e-posta
  • Personel e-posta
  • OGRIS
  • NOOS
  • EBYS Web Sayfası
  • Uzaktan Eğitim Sistemi
  • NUBulut
  • Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Telefon Rehberi
  • Telefon Rehberi
  • Bilgi Paketi
  • Yemek Menü
  • Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
  • Anket
  • NOOS (Ders Kayıt)
  • NOOS
  • Yemek Menü
  • Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
  • Anket
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Logo
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Logo
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
  • Aşçılık


    Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

  • Bölüm
    • Genel Bilgi
    • Bölüm Kurulu
    • Sayılarla Bölümümüz
    • Misyon ve Vizyonumuz
    • Komisyonlar
    • KVKK Aydınlatma Metni
    • KVK ve İşlenme Politikası
    • Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formu
  • Akademik Kadro
  • Araştırma
    • Projeler
    • Yayınlar
    • Laboratuvarlar
  • Öğrenci
    • Ders Programı
    • Formlar
  • Dersler
    • Ders Planları
    • Kısa ders İçerikleri
  • Yeterlilikler
    • Beceri ve Yetkinlikler
    • Eğitim Amaçları
    • Program Çıktıları
    • Hedefleri
    • Not Değerlendirme
    • GZFT Analizi
    • Program Çıktı Matrisleri

Aşçılık Programımızın Akreditasyon Süreci Başlamıştır


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Niğde Sosyal Bİlimler Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı (Normal Öğretim) akreditasyon süreci başlamıştır.

Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesinde Aşçılık Programı Tanıtımı Semineri Gerçekleştirildi


Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğretim görevlileri, Şinasi ÖZMEN, Mevlüt ÖLMEZ ve İsa Serhan CİHANGİR tarafından Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesinde Aşçılık Programı Tanıtımı Semineri Gerçekleştirildi. Gastronomi ve Aşçılık sektörü hakkında bilgi verilip iş imkanlarından bahsedilmiştir.

Üniversitemizde Staj ve İş İmkanı Semineri Gerçekleştirildi


Üniversitemizde, Niğde Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün organizasyonu ve Limak İnternational Hotels & Resort Otel’in katkılarıyla “Staj ve İş İmkanı” Semineri gerçekleştirildi.

Kruvaziyer Turizmi ve Turizmde Yurt Dışı İş Olanakları Semineri Gerçekleştirildi


Gastronomi Kulübünün organize etmiş olduğu Kruvaziyer Turizmi ve Turizmde Yurt Dışı İş Olanakları Semineri gerçekleştirildi. Katılımcı danışman Muammer SONGUR tarafından Kruvaziyer Turizminin tanıtımı yapılmış ve bu alanda ne tür iş imkanları doğabilir anlatılmıştır. Gemi aşçısı olabilmek için neler yapılmalı anlatılmıştır.

Tarladan Sofraya Niğde Patates Festvaline Katılım Sağladık


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak paydaş olduğumuz Tarladan Sofraya Niğde Patates Festivaline Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Aşçılık Programı hocalarımız ve öğrencilerimizin katkılarıyla katılım sağlandı. Aşçılık programı festivalde 51 çeşit patates yemeği yaparak büyük beğeni kazandı.

İkinci Şansım Gastronomi Projesi tamamlandı


Üniversitemizin paydaşı olduğu ve Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (KOP) tarafından desteklenen, denetimli serbestler için gerçekleştirilen "İkinci Şansım Gastronomi Projesi" Sertifika Töreni gerçekleştirildi. Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz, Aşçılık Programı Öğretim Görevlilerinin Katkılarıyla Uygulama Mutfağında, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen ve toplamda 160 saat süren Aşçı Çırağı eğitimini tamamlayanlara, protokol üyeleri tarafından Aşçı Çırağı sertifikaları verildi.

Aşçılık Programı öğrencimiz Zeynep ERDOĞAN'ın birinciliği


2020-2021 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreninde Aşçılık Programı öğrencimiz Zeynep ERDOĞAN bölüm 1.si oldu. Öğrencimiz aynı zamanda hem okul 1.si hem de üniversitemizde mevcut olan tüm meslek yüksek okulları arasında 1. olarak bizleri gururlandırmıştır. Ayrıca Aşçılık Programı mezunlarından Hacer UYANIK 2. Sümeyye BORAN ise bölüm 3.sü olmuştur. Öğrencilerimize geri kalan hayatlarında başarılar dileriz.

İftarda ağızları lezzetlendiren Niğde'nin tescilli yemeği: "Bor söğürmesi"


Aşçılık Programı Öğr. Gör. Şinasi ÖZMEN hazırlamış olduğu Bor Söğürme ile ulusal medyada yer almıştır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Şinasi Özmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bor söğürmesinin özellikle ramazan ayında veya akşam yemeklerinde sıkça tüketildiğini anlattı.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Üniversitemiz Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Aşçılık Uygulama Mutfağı açılışı gerçekleştirildi. Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağı tarafından “Yemeğin Tadını Veren Hünerli Ellerdir” sloganıyla gerçekleştirilen açılışa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, çok sayıda sektör paydaşı ve basın mensupları ile davetliler katıldı.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Üniversitemiz Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Aşçılık Uygulama Mutfağı açılışı gerçekleştirildi. Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağı tarafından “Yemeğin Tadını Veren Hünerli Ellerdir” sloganıyla gerçekleştirilen açılışa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, çok sayıda sektör paydaşı ve basın mensupları ile davetliler katıldı.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Haberler / Duyurular

Arşiv

Aşçılık Örgün Öğretim Ön Lisans Programı Akredite Oldu


Aşçılık Programımızın Akreditasyon Süreci Başlamıştır


Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesinde Aşçılık Programı Tanıtımı Semineri Gerçekleştirildi


Üniversitemizde Staj ve İş İmkanı Semineri Gerçekleştirildi


Kruvaziyer Turizmi ve Turizmde Yurt Dışı İş Olanakları Semineri Gerçekleştirildi


Tarladan Sofraya Niğde Patates Festvaline Katılım Sağladık


"İkinci Şansım Gastronomi Projesi" tamamlandı.


2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz Bölüm/Programlarında yürütülecek olan dersler için uygulanacak eğitim-öğretim yöntemleri


2020-2021 Bahar Dönemi Ders Programı


2020-2021 Güz Yarıyılı Ara Sınav Sınav Programı


Etkinlikler

Arşiv
24
Aralık

Aşçılık Programı Mesleki Tanıtım Günleri Kapsamında Özel Anlam Okulları Ziyareti


Hızlı Erişim

Kampus Planı

Merkez Yerleşke

Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi

Spor Bilimleri Fakültesi Yerleşkesi

Bor Yerleşkesi

Derbent Yerleşkesi

Ulukışla Yerleşkesi

Bağlantılar

YÖK

ÖSYM

CİMER

Resmi Gazete

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Kısayollar

ARBİS

YÖK Bilgi Paylaşım Forumu

Europass

Niğde Yatırım Destek Ofisi

Study in Turkey

İletişim

  • Tel :Telefon Bilgisi
  • Fax :Fax Bilgisi
  • Adres : Adres Bilgisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

© Copyright 2016.Bilgi İşlem Daire Başkanlığı All Rights Reserved. Web Sorumlusu