Rektörümüz “Eğitimde Araç Gereç Geliştirme Dersi Materyalleri Sergisi”ni Gezdi

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen, “Eğitimde Araç Gereç Geliştirme Dersi Materyalleri Sergisi”ni ziyaret etti. Ziyarette Rektörümüze, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Zait Burak Aktuğ da eşlik etti.
Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı 1. Sınıf öğrencilerinin, Öğr. Gör. Dr. Nihal Akalın danışmanlığında yaptıkları özgün çalışmaların oldukça değerli olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, bu materyallerin ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceğini de sözlerine ekleyerek bu anlamlı hareket dolayısıyla tüm öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi tebrik etti.