Üniversitemiz Bahar Şenliklerinde İlk Gün Büyük Coşkuya Sahne Oldu

Üniversitemiz tarafından organize edilen NOHUFEST 2022 Bahar Şenlikleri, büyük bir coşkuyla başladı.

Halaylar, sportif faaliyetler, dj performansları ve daha pek çok etkinliğe sahne olan Bahar Şenliklerimiz İlk gününde Arzu Akdaş konseri ve Dj Onur Evirgen'in etkileyici sahne performansı ile geride kaldı.

Öğrencilerimizin doyasıya eğlendiği etkinlikler sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu tarafından Arzu Akdaş'a Üniversitemiz anı tabağı takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu program sonunda yaptığı açıklamada etkinliklerin aralıksız olarak devam edeceğini ifade ederek öğrenci ile Niğde’li hemşehrilerimizin bu festivale katılmasını istediklerini aktardı.

Bahar Şenliklerimiz, 27 Mayıs Cuma günü de dahil olmak üzere aralıksız olarak devam edecek.