Üniversitemizde Niğde Belediyesinin Katkılarıyla Çorba İkramı Başladı

Vize sınavlarına hazırlık yapan öğrencilerimiz için, 20-28 Kasım tarihleri arasında saat 17.00’de, Üniversitemiz Merkez Yerleşke Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde Niğde Belediyesinin katkılarıyla çorba ikramına başlandı.

Üniversitemiz personelleri ile öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği çorba ikramıyla ilgili açıklama yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yağmur Şener, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi olarak sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek Niğde Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Üniversite öğrencilerininin kendileri için çok değerli olduğunu ve sıcak çorba ikramıyla sınava hazırlanan gençlere destek olmayı hedeflediklerini ifade eden Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu ise, Üniversitemize de sağladığı güzel ortam dolayısıyla teşekkür etti.